Algemene voorwaarden

De opdrachtgever maakt een afspraak bij Esther Klaassen Fotografie om haar stijl qua fotografie en nabewerking. De opdrachtgever gaat hierbij akkoord met deze werkwijze en kan daar later niet op terug komen. Er worden geen onbewerkte bestanden afgeleverd. Ook niet tegen betaling.


Esther Klaassen Fotografie mag zonder tegenbericht van de opdrachtgever de gemaakte foto’s voor promotie doeleinden gebruiken op eigen pagina (facebook/instagram).
De gemaakte foto’s worden niet gebruikt voor reclame doeleinde voor derden zonder toestemming van opdrachtgever.

De door Esther Klaassen Fotografie gemaakte foto’s blijven eigendom van Esther Klaassen Fotografie. Bewerken, bijsnijden het toevoegen van teksten en of logo’s van de door Esther Klaassen Fotografie gemaakte foto’s is niet toegestaan.

De bestanden op de website/ facebook/instagram van Esther Klaassen Fotografie zijn eigendom van Esther Klaassen Fotografie en zijn niet bedoeld voor andere doeleinden. Esther Klaassen Fotografie is niet aansprakelijk als de foto’s buiten haar medeweten om ergens anders op het net worden geplaatst.

In geval van ziekte of verhindering van de fotograaf, zal er in overleg met de opdrachtgever een afspraak gemaakt worden voor een nieuwe fotoshoot, met dezelfde overeenkomst als bij de eerste fotoshoot.

Esther Klaassen Fotografie is niet aansprakelijk voor het uitblijven van resultaat tijdens een fotoshoot. Esther Klaassen Fotografie zal haar uiterste best doen er voor te zorgen dat de fotoshoot naar wens verloopt.

Annuleren van een fotoshoot dient 24 uur voor de geplande afspraak met een geldige reden gedaan te worden. Gebeurd dit niet, dan kan Esther Klaassen Fotografie hier kosten voor in rekening brengen.

Bij het maken van een afspraak, gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden van Esther Klaassen Fotografie.